Turkey

Har varit hos mormor & morfar och käkat kalkon! :) jättegott! Sprang ner och slängde i min tvätt och så fick jag ett sms, jag hämtar dig om en stund. Så får du följa med som matsällskap..
Så jag fick gå från söndagsful till söndagssnygg på under tjugo minuter! :) det är inte illa pinkat!! Så nu väntar jag på att bli upphämtad så ska jag vara med som matsällskap tydligen! ;)



När livet jäklas...

Lite sådär extra.. Man blir så glad när sånt här händer!! Hela matkassen gick sönder i trappen!!



Glömsk

Kan man sätta senilsnöre på sig själv? Lyckades med bedriften att glömma bilnycklarna i tändningen, lämna garaget och komma på halvvägs till lägenheten att jag glömt nycklarna i bilen.. Och igår skulle jag lämna Ellen hemma, men ingen av oss hade nycklar så mamma fick komma och öppna, och imorse innan jag ska åka hem från jobbet så hittade jag nycklarna hem till mamma, i min väska..
Glömmer grejer hela tiden, får vända och åka tillbaka och hämta.. Kommer väl tappa bort mig själv snart, glömma av vart jag bor, ta fel avfart på motorvägen..
Jaja, det ordnar sig.. Är lite väl tankspridd bara!



Ridlektion

Vaknade vid tre tiden, låg kvar i sängen och läste en stund innan jag tog på mig och tog en promenad i kylan med Ozzie! :)
Vid fyra tiden så kom Ellen hem till mig, vi gick och köpte med oss mat och åt hemma hos mig, sedan åkte vi upp till Råda Ridklubb där jag skulle ha ridlektion. Blev ridning på Valle idag, och idag var han rädd och fjantade sig för folk på läktaren, alla hästar hade mycket överskottsenergi, så vi fick arbeta mycket för att lugna dem! Fick beröm både av ridläraren och en förälder som suttit på läktaren att han såg fin ut, kul! För jag fick verkligen kämpa!!



...



Mys i stallet

Igår fick jag med mig båda mina systrar till stallet, det var jättemysigt! De fick rida också, och båda två skötte sig fint! Och biot var snäll han!



Uppesittarkväll

Hemma på Eriksberg och har det mysigt dagen innan julafton!! Så himla gott att få vara hemma med familjen, hade ju kunnat haft oturen att jobba!!
Mamma har griljerat skinka, rullat köttbullar och fixat allt så vi ska få en så fin jul imorgon som möjligt!! :)
Ska ta med mig Ellen till kyrkan imorgon också, så det blir nog en helt underbar jul!!
Och nästan det bästa av allt, det snöar också!! En vit jul!!



Mini jul

Har idag varit hemma hos farmor och firat mini julafton! :) ätit julmat, och fått fina julklappar! :) tänker visa dem vid senare tillfällen!!
Var också innan på dagen och fikade med min fina och väldigt gravida vän, magen växer mer och mer för varje gång vi ses!! Är säker på att det bor en Alien där inne!! Ska bli spännande att se i april vad det är som döljer sig där inne! Och vilken färg man kan köpa på klädena till lilla knytet!!



Så sant



Jobba och vara förkyld

Tror att den basturitualen jag gjorde igår, med eteriska oljor så som euaclyptus och tee trea fick igång mitt immunförsvar och ska driva ur min förkylning!
Vaknade i morse och var jätte täppt i näsan och kände förkylningen komma krypande. Så nu på jobbet, fick jag utav Jocke ett te som han fixade ihop själv innehållande bland annat chili, ingefära, lime, citron och honung! Jättegott, och skulle tydligen göra susen!!



En halv liter

Denna koppen måste rymma närmare en halv liter, det är jättegott!! Äpple-kanel och russin te!! Super gott!!



En heldag på spa

Checkade in på spat vid ett, badad i pooler och bastubad! :) underbart härligt! Härlig dag och super trevligt sällskap!
Fler sånna här dagar!! Jaa tack!!
God mat och god efterrätt också!!



Borås

Åkte till Borås strax innan halv två, packade in mig och ozzie i bilen och styrde ut på riksväg 40!
Väl framme lämnade vi lillvovven hemma med Claes och sedan åkte vi till stadsparksbadet och simmade i en halvtimma, åkte i vatten rutschkanan och bubblade och bastade! :) jätte härligt var det! :)
Vi lagade mat för några timmar sedan och dricker nu vin och kollar på film!! Riktig mys kväll med min fina vän!



Ordning

Nu verkar det som blogg.se fått ordning på deras app, skit irriterande att inte kunna blogga via mobilen! :)
Har jobbat sedan i fredags och har denna och en natt till kvar innan jag är ledig i fem nätter, underbart vad skönt det ska bli! :) har dock en hel del roligheter inplanerade redan! Måste ta vara på sin lediga tid!! :)

Lillfisen har börjat löpa också, så hon får springa runt med trosor inomhus nu!! :) lilla hjärtat!



Julbordet

Har försökt logga in här via mobilen, men blivit utkastad hela tiden. så passar på nu när jag jobbar att gå in och skriva lite.. :)
 
Igår var det julbord med jobbet, det var sjukt lyckat och det var längesedan jag skrattade och hade så roligt på en kväll! Kom hem sent, ungefär när jag brukar gå och lägga mig efter jobbet, och har idag ont i halsen och känner mig lite tung i skallen, så det borde vara tecken på att det var en lyckad kväll!
 
 


Ser målet

Drygt en timma kvar av natten.. Som har gått bra, rast och te på hotellet och fick krama godingar där också! Sånt mår man bra av!
Men det har varit kallt inatt, saknar mitt hotell!! Där spelar det ingen till hur kallt det är eller hur mycket snö det är ute.. Man har alltid varmt och massa te och kaffe! :)



Vill inte

Känner inte alls för att sätta mig i en bil inatt och köra i snön.. Får hoppas att timmarna går fort och att bilen håller sig på vägen!
Imorgon ska jag åka till läkaren, har fortfarande ont i armen sedan jag lämnade blod för en vecka sedan.. :( så ringde och de sa att jag skulle åka till Sahlgrenska imorgon! :)



Tuggleksak?

Eller mina mjukisbyxor?? Frågar man ozzie, är den utmärkt tuggleksak!!



Lyckligare nu

Mår så himla mycket bättre nu, med allt.. Denna textraden, är som skriven för mig!

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu



Snöpromenad

Vaknar tidigt, och vaknar pigg!! Ut och gå i snön!!



Eriksberg

Åkte till stallet och fixade allt och klappade lite på sjukhästen! :)
Sedan hamnade jag på eriksberg och spontanbesök hos mamma och familjen! :)
Ska vara här tills ikväll då jag ska jobba! Mysig att vara ihop med sina nära och kära!