Adventspyntat

Åkte iväg en sväng med bilen och mormor och köpte nytt fint adventspynt, ville ha nytt för det andra hade jag ärvt och lånat ihop till! Så nu blev det helt nytt, och är jättenöjd! :) köpte också nya vinröda gardiner och satte upp ihop med mina svarta! Är riktigt hemtrevlig här nu, en känsla jag väntat med att fixa till pga olika saker! Men nu känner jag mig hemma och kan njuta på riktigt!!
Tomtarna ligger kvar nere i förrådet, oc där kan dem få vara tills nån vecka innan jul!



Råda ridklubb

Idag var det dags för ridlektion igen, och jag såg fram väldigt mycket emot ridlektionen! :)
 
Fick rida en häst som heter Zivaldi, en stor herre på 170, och jag tycket väldigt mycket om denna hästen! :) Men är ju svag för den typen av hästar, och sa det till ridläraren också, så hoppas hon tar det till sig.
Han blev stundtals rädd för personer på läktaren och hoppade till lite, men inte mer.
 
 
 
Zivaldi
1998
Ziwago - Frühling
Imp. Danmark
 


Tråkdag

Blä, vad har jag egentligen gjort idag? Har varit och handlat, tvättat och haft en gubbe hemma som fixat min frys.. Så har jag kollat på vampyrer och varit ute på promenad.. Tråkdag.. Men man måste väl ha sånna dagar ibland också? :)
Många tankar i hjärnan också, men dem är bara positiva.. Inga hjärnspöken här inte, tillåter er inte..
Är nu jobbperiod igen, jobb tills på söndag! Så är det december på lördag.. Vart tog tiden vägen? Vart är vintern?



Livsviktigt...

Gjort något alla människor borde se som en skyldighet att göra, lämna blod! Det handlar om tre gånger/år, en timma varje gång.. Och några deciliter blod varje gång!! Så svårt är det inte!!
Fick med mig Eric också, så har vigt in honom i blodigarekretsen! ;)



Det finaste...

... Jag har är du!! <3



Lugn dag

Har städat hela lägenheten, fixat till och satt upp lite grejer.. Gjort rent väggen, det har varit svart fläckar lite här och var men fick bort dem enkelt med en mirakeltrasa! :) så nu behöver jag inte måla om!!
Var hemma på eriksberg också och var ute med hundarna där! Och nu på kvällen har jag maraton tittat på vampyrerna!! :)
Imorgon är planen att gå ut och gå innan frukost!



Lite nytt

Inte allt nytt, men äntligen satt upp lite saker som jag velat sätta upp länge!!



Bra jobbat!!

En promenad i regn och blåst tillsammans med världens bästa mamma! Gick en promenad med inställningen att vi ska ändå duscha efteråt så det gör ingenting att vi blir blöta!
Så nu är jag nyduschad, och krupit ner under en filt med tända ljus hemma hos mamma! Blir söndagsmiddag här ikväll också! Mysigt!!



The Vampire Diaries

Inatt började jag titta på en ny serie, som jag inte sett ett enda avsnitt av.. och jag är fast! :) Perfekt! ;)


Ponny

Det var sjukt längesedan jag red ponny, men idag var det dags igen! Jag har börjat på ridskola! Mest för att få rida lite utbildade hästar, och hitta tillbaka till min ridning!
Red idag en häst som hette Masse, han var ganska trög och inte mycket bjudning! Men vi tog oss igenom ridlektionen ändå, hoppning och allt! Fick bra beröm av ridläraren som tyckte att jag hoppade banan väldigt snyggt, kändes bra!
Nästa torsdag är det dags igen! :)



Word



Bio

Blev en tidig bio med Carro! Helt perfekt tid att gå på bio vid fyra, såg Bitchkram. Jättebra film! Och så käkade vi världens största sandwich efter, hade räckt till två!!
Jag var hemma igen strax efter sju, så direkt på med promenad kläderna och ut och gå sina kilometer! :) blev en kort men snabb tur idag!
5 km på 40 minuter!! :)





Ett år av lögner..

Ett förhållande för mig bygger på tillit, man ska kunna lita till 110 % på den man är tillsammnans med. Vilket jag trodde jag kunde med S. Dem första månaden så var jag tillsammans med världens bästa kille, han köpte grejer till mig, överraskade mig med frukost på sängen, fick fina blommor hemskickade med blombud, vi var och åt god middag på restaurang. Det var ett fint förhållande, månadena gick och vi bokade en resa till Tunisien, en resa jag såg framemot väldigt mycket för vi skulle vara bara vi, bo på lyxhotell med all inclusive och bara några meter ner till stranden och det turkosa vattnet. Och jag betalde inte en enda krona på hela den resan, jag fick allt betalt. Kände mig som en prinsessa, och jag var din prinsessa det sa du. Och jag skulle ha det allra bästa!
 
Vi hade planerat att flytta ihop, kollat på möbler och säng. Du hade bett mig kolla vad jag ville ha för tapeter och vad vi skulle ha för inredning. Jag hade en plan, hade en tjej som skulle flytta in i min lägenhet, hade skrivit papper och allt var klart. Väntade bara på klar tecken ifrån dig, ett okej som sa att jag kunde packa mina saker och flytta till dig. Under samma tak, det skulle bli så bra sa du. Att bo ihop, och bilda familj tillsammans, du skulle fixa altanen så att min hund kunde vara där ute utan att smita. Men så sköts det fram en månad, som sedan blev en månad till och till sist en tredje månad. Jag fick ställa in den planerade flytten med hon jag skrivit andrahandskontrakt med, ringa till min hyresvärd och hitta på en ursäkt att det inte blir aktuellt i nuläget. Att jag skulle återkomma när det blev dags.
 
Fler månader gick och jag började fundera på varför vi aldrig ses när jag vill, varför du inte svarar när jag ringer dig, det kunde ta flera timmar innan man fick svar på sms. När du väl ringde så var det alltid när du var och slängde sopporna, var och handlade eller jobbade. Du sa så fint att du var och hälsade på mig. vi sov alltid ihop bara dem dagarna vi jobbade tillsammans, enstaka gånger när vi var lediga, men då kom du alltid till mig på kvällen, och lämnade tidigt på morgonen. För att du skulle lämna din son på dagis. Din sons mamma, ditt ex bodde ibland i eran lägenhet, för det var svårt att hitta en lägenhet i samma område, för att eran son inte skulle bli lidande av er separation. Ni hade varit och pratat med någon om vem som skulle ha er son när, och hur ofta. Din sons mamma, hon bodde i er lägenhet när du jobbade och hos sina föräldar när du var ledig. Det var så du sa, och jag trodde på det såklart.
 
Vi bokade en resa till Tallin, vi skulle åka dit för att rå om varandra och gå på julmarknad, och jag skulle få uppleva att åka på kryssning. Även hela denna resan betalade du, för du ville skämma bort mig, tycker om att skämma bort folk du tycker om. Vi skulle ta min bil upp för att den drog minst bensin, och min syster skulle passa hunden. Allt var planerat och jag visste till och med vilken tid vi skulle lämna hemma hos mig på avresedagen.
 
Ungefär vid den här tiden hade jag ett samtal med min mamma, hon och folk i min och hennes omgivning hade märkt på mig att jag inte var mig själv, inte lika glad och sprudlande som jag brukar vara. Mamma frågade hur allt var mellan oss, och jag bröt ihop. Sa att jag inte visste, och att det inte kändes bra. Att jag försökt prata med han men att det inte leder någonstans för jag får inga riktiga svar.
 
Jag åkte iväg på kurs, bodde på annan ort i en vecka. Var och hälsade på min bästa vän som bor i samma område, vi var ute och gick och pratade om din och min situation, jag gick in på ditt ex facebook, för jag ville ha bevis för mig själv. Där stod det - Myser med S i soffan, Är i småland med familjen N och myser, och så en hel del annat. Jag bestämde mig för att ringa till ditt ex, och frågade henne om hon hade en pojkvän som hette så som du heter. Det hade hon, jag berättade att jag också hade det. Hon bröt ihop totalt. Sa att ni hade fått en dotter i augusti, planerat att förlova er igen och att ni hade haft sex och sov ihop samma säng mm. Att han jobbat över mycket och jobbat mycket extra det senaste året, och varit bortrest i Tunisien med jobbet, och skulle till Tallin med jobbet i slutet av november.
 
Ringde till dig och gjorde slut, du säger att hon bara lever i en drömvärld där hon tror att det fortfarande är ni, att du bara kommer vara pappa på papperet till eran dotter, att du inte har något mer att säga till mig än att det var tråkigt. Efter detta får jag flertalen sms, där du inte förstår att jag kan grunda allt på ett facebook inlägg, och att du trodde på oss, och att det bara är bortkastat. Att du varit för feg för att erkänna till ditt ex att du var tillsammans med mig, att hon aldrig skulle tagit hand om er son om det inte var för jobbet.
 
Jag förstår inte hur man kan säga att man älskar någon när man inte bryter upp med sitt ex, att man kan leva i en värld där du har kvar kakan men samtidigt äter upp den. Lever ett dubbelt liv och dessutom tror att någon av partena aldrig kommer att få reda på varandra. Kunna planera ett framtida liv ihop med någon samtidigt som man går och skaffar barn ihop med en annan som man fortfarande bor tillsammans med. I min värld, är det personer som är totalt sjuka i huvudet som kan göra något sånt här. Att man bara tror att något sånt här händer i filmer. Men det hände mig, och ett år av mitt liv har bara varit en stor fet lögn, ett år som jag aldrig kommer att glömma. Idioit räcker inte, du är värd lika lite i mina ögon som en amöba. Hoppas ditt liv blir trist och grått.
 
Men jag tackar min lyckliga stjärna för att det inte gick längre, då hade jag kanske stått där. Utan lägenhet, och med ännu fler lögner!
 
 
 


Nattens skratt

 
Jag bara älskar hunden! <3


Skön morgonpromenad



The man



En fin dag

Har varit på Ikea och införskaffat lite nya saker till lägenheten. Har också varit med min fina Clara!! Saknat henne jättemycket, så var mysigt att gå och shoppa och prata!
Har även tvättat bilen, hälsat på farmor och varit ute och gått med mamma och vovvarna!



Hemma

Är hemma, hemma hos mamma på Eriksberg.. Vill inte vara själv, många tankar i huvudet fortfarande, så skönt att ha sin familj under samma tak!
Lämnade ju Viskadalen idag efter en spännande och informativ vecka! Har lärt mig mycket och är intresserad av att gå fler kurser! Så hoppas snart det blir en till!
Har ikväll gjort hemmagjord pizza med Ellen, kollat på film och myst med hundarna! Imorgon ska jag träffa min fina Clara! Längtar, blir en sväng till Ikea och Hööks!



Rensa tankarna

Motion är gott! :) en promenad blev det nu på eftermiddagen också!



Lunchpromenad



Känslor

Igår var en dag med massa känslor, både aggression och tårar. Dock har jag en väldigt fin vän som stöttar mig, ringer samtal jag inte vill ringa! Och jag orkar inte skriva och förklara vad som hänt hur mycket han har sårat mig, att en människa kan behandla andra personer så, och inte bara mig! Fy! Kanske någongång kommer jag orka skriva och berätta vad han gjort, men inte nu!
Vill bara säga att jag är grymt tacksam över alla som bryr sig om mig, jag älskar er!



Biljardproffset

Det var pubafton i en ombyggd lada här på Viskadalen ikväll! Spelade biljard och vann två gånger, och spelade enbart mot killar!! Blev även två cider, och nu ligger jag i sängen för att orka upp igen imorgon vid sju!
Imorgon ska jag äntligen få träffa fina Ida!!



Mörker

Fick idag erfara att det blir mörkt väldigt fort ute på landet! Redan vid halv fem blev det kolsvart ute!! Men jag trotsade mörkret och tog en promenad på ca 5km, det var jätteskönt och lite spännande att gå i mörkret med stjärnhimmeln som ända sällskapet!
Har varit en lärorik dag idag, och många nya personer att lära känna! Ikväll är det tydligen pubkväll så ska umgås lite med kursdeltagarna!!



Till tomten

Här är min och Ozzies önskelista till tomten och hans hjälpredor
 
Jennipher önskar sig:
Värmefilt, Ipad 2, Ridhjälm, Nytt sett med handdukar, Ny nyckelring till bilen, Ansiktsbehandling, Fotvård, Strumpr,Trosor, Presentkort på - Gina,  Frölunda Torg, Lindex m.m
 
 
Ozzie önskar sig:
Skydd till framsätet i bilen(mattes önskan), Bilbälte, Regntäck från Hurtta, Leksaker, Ben, Godis och annat skoj
 


Farsdag

En regnig farsdag och söndag tycks det bli, men det gör ingenting för mig!
Jag ska sova nu och är ledig en vecka fram nu! Eller ledig, jag ska vara på utbildning hela veckan och vara vaken på dagen som normala människor! Få se dagsljus och ställa klockan på morgonen!

Grattis till alla pappor där ute och till mina pappor!!



Hjältehunden Amanda

Den här hunden var med om en brand som inträffade i huset där hon bodde ihop med sina fem valpar, branden orsakades av en bilbomb intill huset. Hon räddade sina valpar en efter en och sökte upp brandbilen och la varje valp i brandbilens förvarningsutrymme. Efter hon räddat alla valpar kröp hon ihop jämte sina valpar och skyddade dem tills att brandmännen kom tillbaka efter släckningsarbetet.
Brandmännen var så impormerade av hundens insats att dem tog henne och alla valpar till veterinären där alla valpar undersöktes. Tyvärr var en av valparna så svårt brännskadad att den fick somna in.
Vilket otroligt mod hunden visade, det är nästan så man blir rörd till tårar.
 


Promenad på nya vägar

Mitt mål med promenaden var att gå där jag inte brukar gå, resulterade i att jag gick på ställen jag inte tidigare gått på! Blev en skön promenad på en halv mil, glömde sätta på Endomundo från början. Var härligt att vara ute och gå och ha hunden med sig!



Sant

Varje dag träffar man nya människor som på ett eller annat sätt alltid kommer finnas kvar i ditt minne.



Kolla klippet



Knähunden

Myser lite med min prinsessa!!



Långritt

Underbart att vakna klocka sex!!!! Av att idioterna på bygget på andra sidan vägen sätter igång att börja jobba!! Trodde att man inte fick börja med sånt innan klockan sex, så var arg i morse. Men lyckades ändå somna om och vakna några timmar senare, på med ridkläder och åkte till stallet!
Uteritt i ca två timmar och så stretch för hästen efter det! Jag passade på att smörja in mina stövlar och tyglar innan jag åkte, borde göra sånt oftare. Bara det att de är så fruktansvärt tråkigt!!
Fick mat hos mormor och nu väntar jag på att klockan ska bli nio så jag kan kolla på twlight !



Värme

När man fryser som en liten gris och pojkvännen inte är här att värma sig på, så får man ta till vetekudden!! Underbar att värma i micron och sedan lägga i sängen som ett element!!



Fixhult

Är långt ute i Kungsbacka och tittar på när Josefine rider sin Channel! Jättefin häst!! Sen blir det hem och mysa framför tvn och bara vara!!



Bättre sent än aldrig

Har inte riktigt uppdaterat det senaste! Men har inte gjort så mycket mer än att jobba! Så tänkte bespara bloggen med det!
Igår så var jag däremot i stallet, och red dressyr! Och jag har aldrig känt biot gå så bra, vilken lyckokänsla!! Sen att han fick gå med halsförlängare behöver vi inte prata om, men han kommer få gå med det tills han hittat rätt form att gå i.. Han är ju fortfarande grön i utbildningen, och måste bygga rätt muskler!



Zorro

Myser med "jätte" vovven!!



Födelsedagsmiddag

Tony fyller ju år idag, så är ute på Eriksberg och har precis ätit super god rostas och potatisgratäng! Blev verkligen jättemätt!
Han har fått lite paket och sådär, så ska vi äta efterrätt om en stund! :)



Medina - Sann Romans

 
Spelas på repeat högt i bilen!!


Övertid är bra

Vaknade idag av ett sms från gruppledaren om att jag skulle ringa honom när jag hade vaknat, får alltid en liten lustig känsla när man har missade samtal eller sms från jobbet. Tankarna börjar snurra, fast man vet att man inte glömt något så tänker man på vad det är dem vill.
Idag så undrade han bara om jag kunde börja jobba tidigare, och självklart kunde jag det. Var på kontoret redan vid 17.00 så tog det ganska lugnt, hjärtat jobbade också så när han började så hängde jag med honom på hans bil. Sedan vid 19 så hämtade jag en egen bil, åkte ut och körde av lite och sedan till ett ställe och låste, körde av lite till och tillslut hamnade jag på lisebergstationen. Efter det så åkte jag raka vägen till mitt riktiga jobb, hotellet där jag sitter nu.
Så har alltså cashat in några extra timmars övertid inatt också.. Gillar vi! :)
 
Imorgon (läs lördag) så ska jag hem och sova, sedan fixa mig och åka hem till Eriksberg och fira T som fyller år, ska bli mys att umgås med familjen lite, även fast en saknas.. Stockholms-systern är ju hemma i Stockholm igen, men det blir nog trevligt ändå!
 
En likande bil kör jag ibland på nätterna!


Tidsfördriv

Har hittar ett spel som jag fördriver tiden med på jobbet..



Nytt och spännande på jobbet

Jobbade ju inatt, först blev den en låsning jag inte gjort på ganska länge. Men det gick jättebra! :) åkte sen till mitt hotell och började jobba där, ungefär fram till ett. Då jag fick hjälpa Anna som hade ont i ryggen och inte orkade hoppa in och ut ur bilen, så hon fick ta över mitt jobb och jag tog hennes! Något som var helt nytt för mig, men jag klarade det också jättebra! Med Anna som guidade precis vad jag skulle göra i telefonen!!
Nu ska jag åka och hämta mitt hjärta, så ska vi ha myskväll innan jobbet idag! :)

Fick förresten beröm igår också via ett mejl, för en sak jag gjorde sist jag jobbade!! :)