Semester

Jag har inte känt för att uppdatera och har haft annat att fylla min tid med! :)

I måndags började min semester!
Jag och hjärtat åkte in till stan på kvällen och åt gott och tog en promenad inne i stan och sedan en glass på en bänk mitt på den stora gågatan!

Tisdagen så åkte vi till mina föräldrars lägenhet som vi passar denna veckan då dem är i Grekland, vi var bara här den kvällen tog en kvällspromenad och hyrde en film för 29kr på allt i godis nere på torget!

Onsdagen så var vi inne en sväng i stan, shoppade lite sommarkläder och käkade lunch! :) På eftermiddagen åkte hjärtat och spelade golf och jag åkte till stallet! När han kom hem hade jag fixat tacos som vi avnjöt tillsammans! Lite vin på altanen blev det också på kvällen och även denna kväll en promenad med hunden!

Torsdagen så ställde vi ingen klocka, hjärtat väckte mig när han hade gjort frukost och vi vaknade till liv och började förbereda oss för en eftermiddag som skulle spenderas hos I och C i utkanten av Borås! En underbar eftermiddag/kväll med grill och massa prat och trevligheter! Fina vänner man har! <3

Idag så har vi spenderat stora delar av dagen skilda åt, han på golfbanan och jag på stranden och här hemma! :) för att sedan ses en stund på eftermiddagen innan han skulle till jobbet, skjutsade honom dit och jag åkte till min fyrbenta kompis och tog en tur i skogen! Nu är jag hemma med hunden och ska nog kolla på ett avsnitt av PLL på iPaden ihop med jordgubbar och ett glas vin! Sämre kan man ha det! :)

Detta är bara första veckan på semestern och jag tycker jag har fått gjort en hel del ändå! Har verkligen kopplat av och känner mig inte alls lika stressad som jag gör när jag jobbar! Behövde verkligen semester!!



Skåne next

Haft fullt upp i veckan och helgen som var med både jobb och annat, så har inte varit så mycket kul att uppdatera om.
Men tänkte väl att jag för gå in och skriva några rader här ändå! Är på jobbet, men slutar om tre timmar, och de sista timmarna brukar försvinna iväg fort!
Efter jobbet ska jag åka hem, duscha och packa och sedan ta en taxi in till centralen där jag ska hoppa på ett tåg som ska ta mig ner till Skåne, och sedan vidare till fina Österlen! Aldrig varit där men sett bilder, och jag gillar det jag ser!
Och som om inte det vore nog så möter hjärtat och hans föräldrar upp mig på centralen och vi ska spatsera i stan lite innan vi åker till deras hus!
Ser mycket fram emot helgen som kommer vara fylld av aktiviteter och träffa min andra familj! :) Spännande!!

Så nu får klockan gärna bli sju så jag kan få hem och fixa det sista inför min lilla Skåne-weekend!

Bild hämtad ifrån Google



Myskväll

Först tog jag en långpromenad Ozzie i skogen så hon fick springa lös, har äntligen lyckats hitta en ganska bra väg här i området! :)
Så fick jag tvättat också mellan 16-22! :) så nu har både jag och hjärtat nytvättade kläder!
Hämtade honom från jobbet för någon timma sedan och nu myser vi lite, imorgon åker han iväg inåt landet för spelning.. Tyvärr kan inte jag följa med för jag måste jobba!

Så får passa på att mysa lite nu innan han åker!

Bilder från promenaden tidigare ikväll



Tillbaka till livet

En minisemester i all ära, har haft det oförskämt bra med lyxhytt och hjärtat bara för mig själv. Nästan. Fick lämna honom några stunder när han var tvungen att jobba, men då fick jag ju iallafall stå och se honom sjunga och spela. Och jag roade mig på bästa sätt själv!

Det var speciellt att vara på kryssning, tänkt er att ni är med i ett avsnitt av Ullared, eller färjan minus kamerorna och tv-teamet. Men allt annat är där, desperata kvinnor med alldeles för korta klänningar, som egentligen är synd att kalla klänning, mer linne ner draget över rumpan utan tights eller leggins. Spriten, människor som inte klarar av den egentligen men ändå tvingar i sig alldeles för mycket. Suntrip t-shirt, stråhattar och party solglasögon. Allsång till en trubadur och så för att inte glömma, fulla människor överallt, dygnet runt..

Men! Jag har haft jätteskoj, och det är något jag skulle kunna tänka mig göra om!



En liten bildbomb