Glasögon



Om man får ont i huvudet av att kolla på datorn, läsa och använda sin iPad, då får man skaffa glasögon! :)


Kalla mig flexibel

Att jobba på timanställning är inte speciellt sexigt, man vet inte från månad till månad hur många timmar man kommer få, man kan inte planera något för att man vet aldrig när de ringer i telefonen och man kan få frågan om jobb. Jag tackar såklart ja till allt jag kan, just för att jag inte vet helt säkert hur det ska se ut en vecka framåt. Som tur är så har jag fått tider lite mer nu månaden ut, men det är ändå tomma dagar här och var. Jag trivs ändå med att jobba som jag gör nu, men sedan så har jag inget annat val än att hoppa runt. Det är så jag får göra, det är en erfarenhet jag kommer ha stor nytta av framöver, jag anpassar mig efter situationen och lär mig jobba på olika avdelningar. 
 
Självklart drömmer jag om en heltidsanställning, det spelar ingen roll exakt vad jag kommer att göra bara att veta att jag helt säkert kommer att ha ett jobb att gå till och en fast inkomst på kontot varje månad. Jag söker vart endaste litet jobb jag kan hitta som skulle passa mig, och jag hoppas och vill att jag snart kommer få en heltidsanställning att stolt visa upp! Jag tycker minsann att jag är värd det! Alla borde vara det, men nu är det faktiskt min tur! Efter allt mitt slit! 
 
Jag har i nuläget två, eller egentligen sex extra anställningar beroende på hur man räknar.. En timanställning på Regus och en på Sankt jörgen park fördelat på fem olika avdelningar, där jag kan bli inringd på alla avdelningar på kort varsel.. Och dubbelpass, jo visst, några timmar på en avdelning, byta om och duscha och på med en ny uniform för att tillslut stämpla ut efter uppåt 13 timmar senare!
 
 Kalla mig flexibel! Snart är det min tur!!