Funderingar

Jag förundras över människor som går mot rödgubbe vid trafikljus, sekunder från att bli påkörda för att dem är stressade över att inte hinna med spårvagnen. När det kommer en ny om 2 minuter.

Jag är fascinerad av hur blindhunden lärt sig att stanna vid övergångsställen och hur den visar sin ägare vart denne ska gå.

Jag förargas över folks okunskap att vilja ha jackor från ett visst märke, där det visat sig hur dem får pälsen på kragen. 


Första veckan i skolan

Första veckan i skolan är avklarad och vi har dragit igång på allvar! Fortfarande sjukt studiemotiverad och längtar till skolan på morgonen. 

Mitt nyårslöfte med att röra på mig något varje dag har jag hållt, och vi har varit duktiga med att inte äta godis och onyttigheter! Igår köpte vi hem en pepsimax för första gången på ett bra tag, vi åt också lite youghurtglass idag! 
Gjorde också supergod lasagne idag, blev matlådor att frysa in också! 

Nu ska jag gå och fixa lite i köket och sedan sova, ska till stallet tidigare imorgon!







Nyårslöfte

Med ett nyårslöfte om att röra på sig något varje dag så har jag rört på mig varje dag! Idag har jag både varit ute och gått och ridit i en timma! Har också valt att utesluta godis, chips och läsk! Och det har gått bra, idag kom dock sötsuget rejält men istället för att falla i sockerträsket igen så gjorde jag en gos hallon och blåbärssmootie till mig och hjärtat! 

Tidigare åt vi kycklingenchiladas på mitt vis efter mitt recept! Sjukt gott! 

Har varit och ätit lunch med mina föräldrar och svärföräldrar, första gången dem träffades! Mysigt och trevligt var det! 





Middagsteamwork

Nyårsafton var väl helt okej. Firades i Nässjö och vi tittade på fyrverkerier och skålade in tolvslaget innan vi gick in och tog hand om hundar som inte alls gillade smällarna. 

Somnade runt halv två och vi sov bra trotts liten säng, på morgonen blev det frukost och vi åkte hem efter det. Stannade i Huskvarna på vägen och hälsade på en vän till oss. 

Kom hem vid middagstid och köpte med oss thai, slappade i soffan och jag sov typ 11 timmar inatt, måste varit ordentligt trött! Men när jag väl vaknade så tog jag en promenad på 5km ihop med Ozzie och började där mitt mål med att röra något på mig varje dag! 

Har även varit i stallet och gått en promenad med Ellen och Coe, B är inte riktigt bra i sitt ben så blir vila för honom ett tag. Tillbaka hemma i huset förberedde jag middagen och Rasmus slutförde! Teamwork! Blev tillslut fisk med potatis och äggsås! Ska snart diska! 

Hoppas ni hade en fin nyår och god fortsättning!