Mysig kväll i Borås

Igår åkte vi till våra fina vänner utanför Borås, först lite glöggmys och trevligt i deras vackra hus och jag fick titta på deras knytes rum, ett litet knyte som kommer se dagens ljus i april! :) Så mysigt att ens vänner skaffar bebisar så jag får mysa och längta tills dess att jag är redo att skaffa bebis själv! 
 
Efter en trevlig stund i värmen åkte vi allihopa in till Borås där vi bokat bord på Babbel, en tapas restaurang där vi åt gott och hade det trevligt i några timmar! Supermys! Tyvärr ses vi inte så ofta som jag hade velat men det har sina förklaringar, men hoppas dock det blir mer! 
 

Min mat igår! Gissa om jag blev mätt!


Skepparholmen

Vi började vår resa imorse klockan 08 ifrån hemmet och jag satte mig bakom ratten och styrde mot Stockholm, fullpackad bil med gitarr och väskor men med gott mod på oss båda.
 
Bilresan gick bra, ett stopp i Gränna för att inhandla polkagrisar såklart och sedan vidare på den långa vägen mot vårt mål. Några stopp såklart för toalettbesök och lunch, och halv två var vi framme i Tyresö där vi gjorde ett snabbesök i en musikaffär för att hämta upp en banner som R beställt. Lite titt på gitarrer och pianon såklart innan avfärd mot vårt mål för dagen, Skepparholmen Nacka. Där vi bokat ett rum och middag för att bara koppla av lite inför kommande dygn. Kombinerar denna resan så smidigt med firande av vår ett och halvårsdag också.
 
Incheckade på rummet och har varit och kollat runt lite, dessvärre fullt  i spa idag men imorgon ska vi nog hinna med poolerna en stund, det ser jag fram emot! Faktiskt ganska skönt att bara vara på rummet med den man älskar och koppla av, ta hand om varandra och njuta av lugnet som infinner sig här. Vårt rum är beläget så man mer Stockholms hamninlopp, superfint!
 
Middag på hotellets restaurang ikväll med lite vin till står på agendan, det kurrar redan i magen och jag ser fram emot det som ska serveras där!
 
 
 
 
Utcheck imorgon klockan 14 uppskattas och ska bli riktigt lyxigt med hotellfrukost!