Slutet av juni

Mitt jobb som CSR på Regus är hur kul som helst, det är att göra hela tiden och man hinner oftast inte avsluta något innan man måste börja på något nytt för att man blir avbruten av kund, telefon eller besök. Sedan ska man återgå till det man först höll på med och hitta fokusen igen. 
Det finns alltid något att göra, och man är verkligen allt i allo eller spindeln i nätet som ska få hela verksamheten att gå runt. Är det inte att byta lampor, så är det servera kaffe, kopiera massa kompendier med material, fakturera och lägga in bokningar. Men fy tusan vad kul jag har, hela tiden! :) Verkligen ett jobb som passar mig!! 
 
Jag vet, och jag har sagt det tidigare att det är väldigt sporadiskt mellan inläggen, och det är väl tur att jag inte har en hel drös av följare som följer min blogg, utan att det är dem som känner mig som tittar in här ibland. Jag skriver ju egenligen inte för någonannans skull, utan mest för min egen för att få ut massa ordbajs som swishar förbi i hjärnan hela tiden. 
 
Ikväll ska jag åka upp till Lidköping där hjärtat ska spela på Stadt med Vi5, han ska hoppa in och vicka för deras ordinarie sångare kunde inte idag. Lite kul avbrott i vardagen, ska ju jobba imorgon igen, så det blir nog inte så många timmars sömn i natt, men jag har ju klarat mig på knappa timmar innan. Så detta borde inte vara några som helst problem. 
 
Nu ska jag åtegå till jobbet, ville bara in och skriva ett par rader! 
 
Puss och kram