På soldäck

Sitter på soldäck precis vid helikopterplattan och båten står i land i Stockholm. Nya partysugna människor ska på båten och vi ska ta en till vända emot finskt vatten!
Så himla skönt att få vara ihop med sin kärlek, bara slappa, inga måsten och ha kul! :)
Ikväll är det dags för andra spelningen och sedan lite efterfest efter spelningen!! Ser fram emot spelningen ikväll och det kommer säkert bli lika kul som det var igår!!



Cinderella

Om två timmar slutar jag, då blir jag upphämtad utav hjärtat och min syster och vi ska snabbt hem så jag får byta om och sedan ska vi börja våran resa emot huvudstaden! :) Där vi inte ska vara mer än några timmar innan vi checkar in på Cinderella för en helg med kryssning, drinkar, skratt och mycket bra musik! Och såklart, lite härlig shopping i taxfree butiken också vill jag hinna med.
 
Syster ska inte åka med på kryssningen utan vi passar på att skjutsa hem henne när vi ändå ska dit.
Men detta blir min första kryssning, och jag ser mycket fram emot det av olika anledningar.
Jag ska få se mitt hjärta stå på scen i sitt rätta element, och att vara på kryssning ska ju i sig vara en ganska häftig upplevelse, så jag kommer säkerligen få en helg att minnas!
 
Kommer garanterat somna i bilen påväg upp, skönt att inte vara den som kör för en gångsskull. Kunna bara koppla in hörlurarna och låta ljudböcker och poddar blandas med musik från spotify. Skönt och lite lyxigt att inte behöva ansvara för att bilen hålls i rätt kurs. Jag ska ta en plats i baksätet, och ha kudden med mig!
 
Ska försöka ta lite kort så jag kan uppdatera mer med lite bilder, lite roligare tycker jag att läsa bloggar med bilder.
 
Bilden är hämtad från google


Det var en gång...

.. en blogg, den uppdaterades flitigt. Det skrevs ett inlägg den 24 mars där det lovades att det skulle uppdateras mer, hon lovade att det skulle bli bättre. En blogg i ny regi kallades det lite snyggt.
Vem försökte hon lura? Sig själv, dem få som hon hade som läsare? Eller bara ett försök till att vara den där fina, perfekta tjejen som bloggar om allt hon gör och inte gör.
Typ, här är jag - nu bakar jag, nu tvättar jag, nu gör jag detta, nu torkar jag mig efter jag varit på toaletten.. Ärligt?
 
Nej, jag har bestämt mig nu.. att jag ska in och skriva här när jag känner för det, har ett behov av att skriva av mig, alltid tyckt saker blir lättare i text än i ord.
 
Men, jag kommer inte nämna några personer i mitt privatliv vid namn, kanske inte heller vart jag är eller vart jag varit. Detta för att jag inte vill att mina nära och kära ska känna att dem blir uthängda på nätet om dem inte vill!
 
 

Så, vad fasiken har hänt sedan sist?

 

Med mig har det hänt väldigt mycket faktiskt. Jag har genom att ändra kost, och motionsvanor lyckats gå ner några storlekar på kläder. Blivit piggare och gladare och börjat älska mig själv. Det var någon som sa till mig en gång att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan. Och det tog jag fast i, la ut en kontaktannons på match.com och plopp så dök det upp mejl från några intressenter.

 

Och så skulle man gå på dejter, och en regnig dag i april så träffade jag en av dessa som man haft mejl kontakt med, men som man fastnat lite extra för. Vi satt och fikade, det var en speciell fika. Och tog sedan en blöt och kall promenad innan vi skiljdes åt och jag tog vagnen hem. Tänkte väl att jag aldrig kommer träffa han igen, han var verkligen inte min typ tänkte jag, han var speciell tänkte jag. Men så var det ändå något som gjorde att jag bestämde mig för att träffa honom igen, tror att efter att ha konsulterat med mina hjärnspöken så bestämde jag mig för att satsa och kanske vinna något för en gång skull. Vi träffades några gånger, och det klickade mer och mer för varje gång.

 

Det kändes bara så jäkla rätt, och vi var ärliga och raka mot varandra från första början och jag kände mig trygg med honom.Så nu, har vi snart varit tillsammans i två månader, jag är kär så det bara skriker om det. Bor i hans etta i utkanten av Göteborg och snart kanske vi letar efter större.Att hitta sin själsfrände trodde jag bara hände på film tills dess att jag träffade R, min kärlek och Mr Right!

 

Han gör mig lycklig och får mig att inse att varje dag är värd att gå upp ur sängen och ta sig ut i världen.

 

Och som en liten notis, till hösten så kommer jag inte längre göra det jag gör nu. Jag ska börja plugga och lära mig massa nyttigt för att så småningom få ett jobb jag vill ha, och där jag kan utvecklas!

Lovar inget, men ska försöka att uppdatera mer här!

Puss Jennipher