Sedan sist...

Flera månader sedan jag skrev sist ju..
 
Har tagit examen från min utbildning med goda betyg och fina diplom. Praktiken var väldigt bra och lärorik. Har nu jobb på alla avdelningar på hotellet, så jobbar och står i nu hela sommaren fram till semestern i slutet av augusti då det bär av till Turkiet. Har även ett annat extrajobb där jag jobbar ibland vid behov. Så det går bra nu.
 
Förlovat mig har jag också hunnit med, den 30 mars gick hjärtat ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Han hade ordnat det väldigt romantiskt och vackert och jag anade ingenting. Så nu har jag den finaste ringen man kan ha på mitt vänstra ringfinger. Brölopp väntar vi med och planerar att gifta oss till sommaren 2016, lång tid att förebereda och tänka ut vad man vill ha och spara pengar.
 
Annars är som ni säkert märkt sommaren i Sverige underbar, varma dagar och kvällar. Mina lediga stunder fylls med promander, bad, hundmys, umgås med vänner och familj. Älskar sommaren i Sverige, men längtar såklart till vår semester till Side i Turkiet.