2013

2013 var året då jag träffade min stora kärlek, det har aldrig känts så här rätt och jag hittar hela tiden jag nya saker jag tycker om med dig! Du dök upp i mitt liv vid precis rätt tillfälle, räddade mig från min ensamhet och tog mig med storm! Rasmus jag älskar dig!

Året 2013 var också året jag sprang tjejmilen för första gången, och det var inte absolut sista gången.

Jag började i september på en utbildning som kommer leda till att jag kan jobba med det jag vill, ser fram emot min praktik som jag kommer göra på fina Sankt Jörgen Park Resort. 

Jag flyttade ifrån min lilla lägenhet hem till R för att bli sambos. 

2013 har varit ett väldigt fint år, det har varit mitt år! Så 2014 kan bara bli bättre! 

Gott nytt år! Nu är vi påväg mot Nässjö för att fira med vänner!





Ny design

Har velat byta design ett tag nu, men inte riktigt orkat ta tag i det. Idag googlade jag mig fram till en sida där man kan gå gratis designer sålänge man inte bryter mot några regler.

Använder nu en design ifrån www.sannasrum.se och är grymt nöjd!

Vad tycks? 


Mellandagsrea och födelsedag

Har idag varit och shoppat lite på mellandagsrean med mina systrar! Fick med mig en hel del fint hem. Vi var på Frölunda torg och åkte även till lager 157, så mycket fint det fanns där, en del grejer därifrån också! 

Åkte och hämtade Ozzie och lämnade systrarna innan jag åkte hem och tog en lång promenad med min lilla tjej! Städade och fixade lite i huset och nu på kvällen har vi ätit och sjungit för våran prinsessa som fyller två år idag!  

Grattis mammas hjärta på din dag! Vi älskar dig! 







Julen 2013

Vi spenderade vår jul i Skåne detta året, hemma hos hjärtats föräldrar på Österlen. Vi åkte ner på söndagen och kom ner ganska sent, det blev lite glögg, mackor och småprat innan det var dags för oss att sova. Vi skulle upp hyfsat tidigt dagen efter då hjärtat skulle åka och prata och sjunga i radion!
Själv mötte jag upp småtjejerna inne i stan och köpte dem sista julklapparna och fick hjälp att passa Ozzie, åkte sedan hem till svärföräldrarna igen och hälsade på dem som kommit dit när vi var borta. En god soppa serverades på kvällen och alla satt och pratade och hade trevligt. 

Julaftonsmorgon kom och jag och hjärtat bytte julklappar med varandra, fick en god parfym från Gucci - flora, och en body lotion som luktade ljuvligt! Frukosten intogs och efter det blev det en långpromenad med hundarna så dem fick rastas och springa av sig ordentligt på åkrarna. 
Kom in och slappade en stund, åkte in till Ica för att fylla på förråden med godis och annat smått. 
Det blev jullunch med allt som hör julen till, framåt kvällen blev det tomtegröt och tomte besök, konstigt att tomten hade samma parfym som älsklingen! ;) 

Vi spelade julklappsleken och delade ut vår secret santa julklappar, jag fick hemlängtan och vart lite ledsen, men det blev bättre efter tröstande kramar! 

På juldagen så tog vi det bara lugnt, åkte en sväng till Trelleborg och tillbaka också spelade vi kort på kvällen. På väg hem på annandagen så åkte vi förbi emporia för att kolla mellandagsrean och köpa julklappar till min familj. 

Idag har vi varit hos mina kära och delat ut julklappar och fått god mat, och jag har återigen bevisat att man är inte för gammal att sitta i mammas famn. 

Tack alla kära för denna julen! 









Snön är här



I veckan kom julpyntet upp, hur mysigt som helst med stjärnor, adventsljusstake och tomtar! 

Chokladkalender och julkalendern på tvn varje dag kommer jag nog aldrig växa ifrån! Gillar julen så mycket!

Förra helgen var vi i Ullared och handlade julklappar och R var i Småland och spelade, Jag var ju också med där och det var hur mysigt som helst!!

Denna helgen tar vi det lugnt och imorgon ska vi till min lägenhet och fixa inför flytten som sätter fart på riktigt i veckan! Skönt att äntligen tömma ut min lägenhet och flytta mina saker till vår lägenhet!