Onsdag

Fastighetsskötaren kom typ två minuter efter jag skrivit inlägget om att jag väntade på honom, han kollade på frysen. Skrev upp något nummer och gick sedan.
Så gick jag ut och mötte Elin, vi tog en promenad på en timma runt safjället! Hon fick följa med till stallet också, och fick rida lite!!
Kom hem strax efter två och lagade mat, har inte gjort alls mycket efter det!!
Ska in och jobba en timma extra idag också, så börjar 22! Skönt med extra pengar, men dem ska sparas!! :)



Smutsgris

Det är lycka när ens vita hund smutsar ner sig och blir helt grå-svart efter en promenad i skogen! :)



Uppe tidigt

För att vara mig är jag uppe tidigt, för att jag väntar på fastighetsskötaren ska komma hit och titta på min frys. Om han kommer vill säga, vi sa vid tio! Jag tänker vänta till kvart över! Sen så går jag ut, har inte varit ute med Ozzie än!
Tänker åka till stallet direkt efter promenaden så jag har eftermiddagen fri, jobbar ju inatt så kan vara skönt att vara hemma och ta det lugnt på eftermiddagen!



14 år sedan

Idag är det 14 år sedan den stora branden på Backaplan var, en fruktansvärd händelse där 63 ungdomar dog, 213 skadades varav 50 skadades allvarligt!

Tänker på de inblandade och anhöriga till dem som dog!
Bilden är över det minnesmonementet som står placerat på ställer där byggnaden var!



Pop pop popcorn

Mitt i veckan mys!
Får man ha när man jobbar som jag gör! :)



Dressyr

Jobbade ju natten mån-tisdag, sov hela förmiddagen och åkte till stallet vid ca 14 tiden!
Hade redan sedan innan bestämt mig att jag skulle rida i paddocken och kolla om Biot kom ihåg något, har inte ridit där på några månader! Men han vad super duktig, gjorde allt jag krävde. Vilket inte skulle vara mycket begärt för en utbildad dressyrhäst -
att gå i rätt form!
Men det gjorde han iallafall, han var super duktig och jag var stolt!!

Har varit hemma nu en stund och tagit det lugnt, orkar inte göra mer idag! Är ledig inatt innan jag går på och jobbar många nätter i rad!



Middag hos farmor

Är hemma hos farmor och farfar och äter middag! :) Har precis ätit och nu sitter vi i vardagsrummet och väntar på tårta! Farmor har ju fyllt år, så vi har firat henne lite också! Självklart är ullbollen med också!
Ikväll blir det jobb, körs bil hela natten! Ser inte fram emot det, fast jobbar ju iof med hjärtat så det kan ju bli bra ändå! Bara det slutar regna!!



Förvirrad

Jag blir lite förvirrad, likadant varje år. När är det Halloween?! Var det nu i helgen? Eller är det nästa helg? Hur ska man veta?
Känner mig förvirrad..



Frostat av kyl och frys

Har idag ängnat mig åt en skittråkig, men nödvändig syssla. Frostat av kyl och frys, tog sin tid och jag orkade inte riktigt vänta, så satte mig till slut och hackade bort all is, fungerade det med, efteråt så var den väldigt tom. Så på vägen hem till mamma så passade jag på att handla det mest nödvändiga och så fick maten stå i bilen under tiden jag var hemma hos mamma och åt världens godaste söndagsmiddag. Pannbiff, potatis och mammas brunsås till!  Och så god äppelpaj till efterrätt! 
 
Har även haft hjärtat hos mig en stund på eftermiddagen, det var såklart mysigt! Även fast jag stora delar av tiden hackade och pysslade med kylen, så var det mysigt att ha han här en stund. 
 
 
Hund och syster mys! 
 
 
God söndagsmiddag som mamma fixat!
 
 
 
 
 
 


Morning

Ute på en sen morgon promenad med ozzie, vi sov länge! Ibland är det skönt att ha en hund som också gillar att sova på morgonen! Får se vad dagen har att erbjuda idag! Ska träffa hjärtat om en stund!



Jag svär - Alina Devecerski



Underbara höstdag

Vaknade upp hemma hos mamma imorse, sov där inatt eftersom jag var ute med min fina lillasyster igår och drack lite vin. Åkte sedan hem och tog på mig ridkläder och åkte ut till stallet och var där strax efter elva. Väl där så tog jag tid på mig att mocka och fixa iordning allt, red sedan ut ihop med Alex och vi var ute i ca en timma, friskt och skönt. Kom tillbaka till stallet, och ställde mig och pysslade lite till med biot, han fick massage över ryggraden och rumpan och flankerna. Tror han tyckte det var skönt, sedan så hjälpte jag Nettan med lite tips och råd hur hon skulle rida. 
Fixade lite mat efter stallet och sedan tog jag med mig vovvsan ut på en promeand på ca 5 km! Nu sover hon gott i soffan, så har jag inte gjort så mycket mer än så, pysslat med bloggen i några timmar. Är inte helt nöjd, men det får duga! :)
 
 
Biot ute på tur


Bokskogen
 
Lilla höst ozzie
 


En nystart

Har sedan länge bloggat, men har på den senaste tiden varit väldigt dålig på detta. Kanske beror det på att jag haft den bloggen sedan 2009, och mitt liv ser inte riktigt ut som det gjorde då. Det har förändrats ganska mycket, ni kommer att få läsa om mitt liv, min vardag och allt vad jag hittar på. 
Många inlägg kommer att skrivas nattetid, då jag är vaken för det mesta i och med mitt jobb. De flesta vet ju vad jag jobbar med, så ni kanske förstår att det är ganska naturligt för mig att blogga då. Men självklart kommer även det uppdateras en del på dagarna också, för jag jobbar ju inte hela tiden, även om det ibland känns som det! 
 
Om ni, mot förmodan skulle vilja läsa gamla inlägg, så finns min förra blogg fortfarande kvar http://jeenipher.blogspot.com
 
Annars önskar jag er en trevlig läsning! :) 
 
/ Jennipher